maandag 21 juli 2014

Urban Decay naked basics


Een heel klein doosje, maar toch zo geliefd bij veel mensen. Ik heb het over het Naked basics palette van Urban Decay. Ik heb zelf de drie naked paletten, en deze is echt een heel mooie aanvulling daarop. Het is echt het ideale paletteje om een basic look mee te maken. Er zitten 5 matte kleuren in, en een shimmery highlight kleur. Matte kleuren kom je niet zo vaak tegen, dus top!


Het palette bevat 6 oogschaduws van elk 1,3 gram. Je betaald €25 voor dit palette, dus ik vind dat best wel een mooie deal.


Het is een klein rechthoekig doosje, dat zonder problemen mee kan in je toilettas. Dit is het perfecte palette voor op reis of een weekendje weg mee te nemen. Er zit ook een spiegeltje in, dus die hoef je al niet apart mee te nemen.


venus - foxy - Walk of shame - Naked 2 - Faint - Crave



venus - foxy - Walk of shame - Naked 2 - Faint - Crave

Venus is de enigste glanzende kleur in dit palette. Het is een mooie witte highlightkleur. Perfect voor op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek. Daarnaast zitten foxy en walk of shame. Dit zijn beide matte kleuren. Foxy heeft een gele ondertoon en walk of shame een roze ondertoon. Daarnaast zit Naked 2, dit is een lichtbruine crease kleur. Faint is een mooie matte donkerbruine kleur. En Crave is een hele mooie matte zwarte, en super intense kleur. Een van de meest intense zwarte kleuren die in mijn stash zitten.


venus - foxy - Walk of shame - Naked 2 - Faint - Crave

De oogschaduws hebben stuk voor stuk een mooie pigmentatie, en ze zijn echt een droom om te blenden. Met dit palette kan je echt een mooie everyday look maken. Foxy of WOS op het bewegende ooglid, Naked 2 in de crease. Vervolgens met Faint de outer V aanzetten. Crave als eyeliner, en tot slot venus in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Tada. En klaar.

Ik ben echt enorm te spreken over dit palette. Als je op zoek bent naar een compact palette met mooie nude kleurtjes, dan is dit zeker voor jou. En voor de prijs van €25 kan het ook geen miskoop zijn.

Heb jij het Urban Decay naked basics palette al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten