vrijdag 11 juli 2014

Rimmel Apocalips


De Apocalips van Rimmel waren een tijdje geleden een enorme hype. En ik, als echte beauty fanaat kon het dus ook niet laten om deze aan mijn deskundig oog te onderwerpen. Zijn ze zo fenomenaal als iedereen beweerd? Als ik me niet vergis waren er eerst 7 kleurtjes, en zijn er begin van dit jaar nog 10 kleurtjes bijgekomen. Hierboven zie je drie kleurtjes, maar ik kwam er achteraf achter dat ik er nog eentje in mijn stash heb zitten die ik op de foto ben vergeten zetten. 


De apocalips beloven de glans van een lipgloss, maar de pigmentatie van een lipstick, en daarbij nog eens een voedend element. Geen gedoe dus met eerst een lipppenbalsem aan te brengen, dan een lipstick en vervolgens een lipgloss zoeken die daarbij past, hier heb je alles in één. De verpakking ziet er best wel spannend uit, een zwarte dop in de vorm van een of andere meteoriet, die dan geleidelijk over loopt in de kleur van de lip laquer. 


Dit is de applicator van de Apocalips. Zoals je ziet is hij schuin afgesneden, en is er een soort van reservoir voorzien, waar product wordt in opgeslagen. Zo heb je genoeg product op je applicator zitten om je volledige lippen mee af te werken. Ook de vorm vind ik prettig in de omgang doordat hij gemakkelijk de vorm van je lippen volgt en schuin afgesneden is. 


100 Phenomenon - 303 Apocaliptic - 501 Stellar


100 Phenomenon - 303 Apocaliptic - 501 Stellar

Zoals je aan de swatches kan zien zijn ze echt enorm gepigmenteerd. De beloften over de pigmentatie en de glans maken ze dus zeer zeker waar. Met deze producten moet je wel oppassen dat je lippen goed gescrubt zijn, want ze kunnen de velletjes wel benadrukken.

Phenomenon is een heel bleke nude kleur. Een beetje naar de beige kant toe. Ik vind dat de nude look mij nooit echt goed afgaat met mijn bleek vel, en deze is er dan ook niet in geslaagd mij ervan te kunnen overtuigen.

Apocaliptic is de kleur die door Kate Moss op de campagnefoto gedragen wordt. Deze kleur is op de lippen echt enorm knalled. Een felle fushia roze kleur. Dit is een kleur die ik soms neem als ik een neutrale look heb en mijn lippen wil doen knallen, een look waar ik nogal vaak voor kies.

Stellar is eerder een koraalkleur met oranje ondertonen in. Terug enorm fel, en niet echt een kleurtje waar ik zou voor kiezen als je niet into de felle kleurtjes bent. Maar anders zeker de moeite waard om eens te proberen. 

Ik kan de Apocalips zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een combinatie van lippenbalsem, lipstick en lipgloss. Zelf ben ik niet echt van de lipgloss omdat ik mijn haar vaak los heb hangen en er dan al gauw haar in mijn lipgloss hangt. Ik ben eerder een lipstick meisje, maar af en toe grijp ik toch wel eens naar deze producten. Ze zijn verkrijgbaar voor €10,99 bij de drogisterij.

Wat vind jij van de Apocalips van Rimmel?

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze echt al zo vaak vastgehad, maar nooit gekocht! Ik weet eigenlijk waarom niet, ze zijn echt super mooi! Waarschijnlijk omdat ik ze nogal duur vind!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er zijn deze winter nog een paar hele mooie kleuren bijgekomen, moet je zeker eens naar kijken. En anders afwachten tot kortingsacties ;)

      Verwijderen