woensdag 20 juli 2011

Ora-brushOnlangs ontving ik wel iets heel leuks met de post. Dit grappige borsteltje van Ora-brush! De Ora-brush is een soort "tandenborstel" voor je tong. Het is toch echt niet leuk om naast iemand te zitten of een gesprek te voeren met iemand die een slechte adem heeft? Je mag dan je tanden nog 2 keer per dag poetsen; 90% van de bacteriën zitten op je tong!!!! Dus ook 90% van je slechte adem. Als je dat weet, dan wil je er toch gewoon iets aan doen?!


De Ora-brush is een tongreiniger die er een beetje als een tandenborstel uitziet, maar dan met een andere kop. Je kan hem dus gewoon bij je tandenborstel zetten. Hij heeft een handige grip en een lang handvat zodat hij gemakkelijk vast te houden is. Het speciale aan deze Ora-brush is de kop. Het zijn een soort stevige plastic haartjes die erop staan. Deze zijn bedoeld om over je tong ronddraaiende bewegingen mee te maken zodat de bacteriën en de "gele" aanslag op je tong loskomen.


Dan zie je helemaal links op de Ora-brush een soort harde kant zitten. Deze is bedoeld om de aanslag van je tond mee te schrapen. Daarvoor moet je de brush een klein beetje kantelen zodat hij makkelijker kan schrapen. Toen ik hem de eerste paar keren gebruikte kreeg ik echt kokhalsneigingen. Echt niet fijn. Na een beetje research ontdekte ik dat je best diep uitademt terwijl je begint te schrapen en je tong ver uitsteekt omdat je achteraan op je tong moet zijn. Dan zit de aanslag op de brush. Afspoelen en afdrogen, en klaar is kees! Daarna je mond nog eens spoelen om de achtergebleven restjes te verwijderen, en you're ready to go! Ik vind het echt een must-have! ^^

Je kan de Ora-brush hier verkrijgen voor €8,99.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten