dinsdag 31 mei 2011

L'oréal glam shine fresh


Deze zomer komt L'oréal weer met enkele leuke glam shine lipglossjes uit. Speciaal voor het mooie weer zijn de glam shine fresh lipglossjes uitgebracht. Deze zijn verkrijgbaar in 4 frisse kleurtjes met een lekker en fris smaakje. Het zijn glossjes die direct opvallen als je ze in de winkel ziet liggen. Superleuke kleurtjes voor op je lippen, of toch niet....?


De lipglossjes komen met een zacht soort druppelvormig applicatortje dat heel fijn aanbrengt in de hoekjes. De glossjes geven een mooie glans aan je lippen, and that's it! De geurtjes zijn lekker fris en zomers. De gele en de blauwe hebben een citroen smaakje. De blauwe noemt "aqua curaçao" en de gele "aqua lemon tonic"  En eigenlijk maakt het absoluut niet uit welk kleurtje je koopt, ze zien er toch allemaal hetzelfde uit op je lippen!


Links de blauwe en rechts de gele. Zoals je ziet geven ze heel weinig kleur af. Hier zie je nog een klein beetje kleur, maar op je lippen zie je helemaal niets.


Hier zie je het gele glossje op mijn lippen. Eigenlijk was het nogal zinloos om deze foto's te trekken, want je ziet er toch niets van. Persoonlijk zou ik deze glossjes toch niet aanraden voor deze prijs. Je kan voor veel goedkopen glossjes vinden die een mooie glans geven aan je lippen.

Je kan deze glossjes in de drogisterij kopen voor €11,49 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten