dinsdag 15 maart 2011

Paese nagellak


Vandaag ga ik het over het eerste Paese product hebben waar ik onlangs al een filmpje over plaatste; een roze nagellakje. Paese heeft een ruim assortiment kleurtjes, dus er is voor ieder wat wils!

De verpakking van het lakje vind ik wel oké. Niet heel speciaal, maar het ziet er toch ook niet heel cheap uit. Gewoon een mooi rechthoekig flesje met een zwarte dop erop.

Op de bovenkant en de zijkant staat het merk erop op een sticker. Dit had ik misschien liever wat duidelijker gezien, maar bon.



Hier heb ik het lakje op met 3 laagjes. Dit is trouwens kleurtje 104; niet echt origineel dus! Dit is best wel veel, maar ik vind het wel de moeite waard! Ik heb zelf amper roze lakjes (lees: 1-2) en dit was een kleurtje wat nog in mijn stash ontbrak; shame on me! :p Het is een heel mooi liefroze kleurtje. Echt heel girly! Het blijft toch wel een 5-tal dagen zitten zonder chippen, wat ik toch best wel een redelijke houdbaarheid vind!

Nog een absoluut pluspunt is de prijs! Dit lakje kost maar £3,40 in de webshop van Paese cosmetics! Zeker een kijkje waard dus!

1 opmerking:

  1. Kijk nu ook op www.paese.nl.
    Nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar in heel veel kleuren.
    Natalia

    BeantwoordenVerwijderen