vrijdag 29 oktober 2010

Lush Angel's Delight


Hier ben ik weer met een Lush product. Waarschijnlijk zijn jullie al die Lush reviews op beautyblogs al beu gehoord, maar ik hou echt zo van Lush, dus gaan jullie er nog heel veel van zien ^^



Angels Delight is een zeepje uit de nieuwe kerstcollectie van Lush. Het ziet er weer very pretty pink uit en het ruikt weer mierzoet. Zo heb ik mijn zeepjes echt graag. Hoewel ik soms ook wel van iets frisser hou. Het is weer zo'n typisch vrouwenzeepje dat ik echt goddelijk vind!



En zoals je op de foto's met flits kan zien zitten er op de bovenkant van het zeepje nog heel veel gouden glittertjes, echt pretty! Het zeepje ruikt echt goddelijk en het schuimt ook weer lekker. Je hebt er maar een heel klein stukje van nodig voor je er 1 keertje mee te douchen, dus is het een lekker zuinig zeepje.

Ik vind de zeepjes van Lush echt goddelijk en de volgende keer dat ik bij Lush ben ga ik er zeker nog een paar inslaan. Wat, ik verslaafd aan Lush?! ^^

Dit zeepje is te koop bij Lush voor €3,95 voor 100 gram en is daarbij het goedkoopste Lush zeepje momenteel te koop!

Zoals je al kon zien heb ik de lay-out een beetje veranderd, maar nu zijn al mijn reacties weg :o
Weet iemand van jullie hoe je die terug kan krijgen?

6 opmerkingen:

  1. Leuk zeepje.
    En wat erg dat al je reacties weg zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook heel erg veel lush-zeepjes, vind ze super. Maar omdat ik ze eigelijk niet gebruik koop ik ze dus ook niet meer echt (al wil ik dat nog iedere keer doen als ik in de lush-store :P). Deze ziet er ook weer leuk uit.
    Jammer van je reacties, hopelijk vind je een manier om ze terug te krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen