donderdag 26 augustus 2010

Peggy Sage make-up


Vandaag ga ik oogschaduws voor jullie reviewen van het merk Peggy Sage, een voor mij tot kort nog onbekend maar heel kwalitatief merk.


Toen ik gisteren in het stad liep zag ik plots een winkel die ik daar al wel had gezien, maar ik dacht dat dat gewoon een manicuresalon was, dus was ik er nog nooit geweest. Maar gisteren waagde ik het er toch eens op en ging ik toch eens binnen. En ik ben blij dat ik binnen ben gegaan, want het is echt een fantastich leuke winkel die het merk Peggy Sage verkoopt, een heel goed visagiemerk. Je kan er vanalles vinden, maar Peggy Sage is vooral bekend om de nagellak en de nagelproducten. Je kan er nagellakkwasten vinden, nagellakwielen, steentjes, alle soorten nagellak, alles om zelf gelnagels te maken,...


Maar ik heb dus bij mijn eerste bezoekje aan deze prachtwinkel enkele andere dingen gekocht, namelijk zes oogschaduws. Ze hebben echt hele rekken vol met vanalle soorten oogschaduws, en je kan er ook lege paletten kopen en ze zelf opvullen.


De oogschaduws zitten allemaal verpakt in een zwart doosje met de nodige informatie erop. Ik vind dit heel chic staan, een beetje zoals bij MAC.


De oogschaduw doosjes zelf zijn ronde zwart glanzende doosjes met een schroefdop. Een schroefdop vind ik zelf niet zo handig, ik had liever een openklapbaar doosje gezien.


Bruin/groen
Ficelle - Vert jade - Sapin




Dit vind ik een heel mooi kleurtje. Het is een oranje kleurtje met een bruine ondertoon erin.

Ik vind het er ook erg professioneel uitzien dat het logo ook op de oogschaduw zelf staat. Dat geeft net dat tikkeltje meer aan een oogschaduw.






Op dit kleurtje ben ik echt verliefd! Ik hou zoooo van groene oogschaduw en dan liefst in kaki/legergroen. Dus deze is echt adorable voor mij! ^^



 



Weer zo'n mooie kleur! Dit is ook een groene kleur, maar dan met een bruine ondertoon.




Peachy/bruin





Dit is ook supermooi! In het doosje zou je zeggen dat het een heel licht kleurtje is, maar als je het swatcht zie je dat het een medium bruin kleurtje is, nice!






Dit is een oranje kleurtje dat heel erg naar bruin toe gaat. Je kan het eigenlijk al een soort van bruin noemen.






Dit is een oranje kleurtje met shimmer erin. Dit is eigenlijk mijn minst favoriete kleurtje van allemaal, omdat ik het zelf niet zo vaak zou dragen

Al deze oogschaduws zijn heel zacht en absoluut niet korrelig! Ik ben echt heel tevreden over deze oogschaduws en ga mij er zeker nog een aantal aanschaffen!

De prijs van deze oogschaduws is €7,90 per stuk, wat heel goed meevalt voor deze kwaliteit! Ik denk dat ik ook eens de nagellakjes en de palettes ga proberen en mss ook de brushcleanser en de  kwasten. Dit is echt een fantastisch merk dat alles wat je je maar kan inbeelden in zijn assortiment heeft!
Neem ook eens een kijkje op de website van Peggy Sage!


1 opmerking:

  1. Altijd leuk als je een review leest van het merk waar ik zelf mee werk! Ik werk al een aantal jaren met Peggy Sage en ben zeer tevreden, zowel de make-up, de nagelproducten als de producten voor schoonheidsbehandelingen! met name de prijs kwaliteit verhouding is helemaal goed!
    groetjes Helma van Os ( www.helmasdesign.nl )

    BeantwoordenVerwijderen