donderdag 20 januari 2011

Riemenboetiek.nl


"RiemenBoetiek.nl is de webshop met een uniek selecite riemen voor de modebewuste en zelfbewuste man en vrouw.Wij willen met onze site mooie riemen verkopen met een goede prijs kwaliteit verhouding.
De riemen zijn allemaal met de hand in NL gemaakt.
Hiervoor is het beste leer gebruikt. DiNino gebruikt o.a. het merk Montana en maakt de riemen voor gerenomeerde merken. Het zijn echte vaklui. De riemen van DiNino zijn zeer exclusief verkrijgbaar. Een 2e persoon zul je niet snel tegen komen met een riem van DiNino.
Dutchi Design heeft een Native Indian inslag en gebruikt o.a. Cowhair en Rendier leer. De gespen zijn met de hand in NL bewerkt. De ontwerper van Dutchi Design ontwerp ook riemen voor Lagerfeld Galery van Karl Lagerfeld (Designer Chanel)
In december presenteerden wij al de eerste zomer collectie van Job Belts 1986. JOB 1986 is een uniek concept op het gebied van hoogwaardige, casual lederen ceintuurs.
De collectie biedt stoere, casual maar stijlvolle ceintuurs voor de modieuze man. Alle Job.Belts worden vervaardigd uit hoogwaardige leersoorten.
Voor sommige Job.Belts koos men daarbij ook bewust voor duurzaam leder dat nog volgens de oude Toscaanse traditie wordt gelooid.

Met deze site willen wij een bepaalde luxe uitstralen. Wij willen een beleving neerzetten. Een luxe, hoogwaardige, unieke riem, maar wel voor een goede prijs.
Dit concept zetten wij ook door in onze verzending, waarbij we veel aandacht schenken aan de verpakking van de riem.
Als openings gift krijgt iedereen een gratis DiNino armband ter waarde van €29,95 bij de aankoop van een riem. "

Enkele prachtige voorbeelden van riemen uit de webshop:

Tja, eerlijk is eerlijk he; wie wil er nu niet zo'n prachtige rien in zijn kast hebben! Ik vind ze echt allemaal zoooo  prachtig!

Neem zeker eens een kijkje in deze prachtige webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten