vrijdag 12 september 2014

L'oréal color infallible eyeshadows


Sinds enkele jaren heeft L'oréal oogschaduws in haar assortiment die echt wel een begrip zijn geworden in beautyland. De color infallible oogschaduws. Dit zijn geen gewone oogschaduws, maar pigmenten waar die men gehuld heeft in een soort olie waardoor ze een prachtige pigment hebben. Een beetje zoals je een pigment vochtig zou aanbrengen. Ze hebben een zijdeachtige structuur waardoor ze gemakkelijk te blenden zijn. Ik heb vier verschillende kleurtjes die ik jullie vandaag ga laten zien.


Ik vind ze heel leuk verpakt. Ze zitten in een klein doorzichtig potje waarbij je het product door de onderkant kan zien. Het potje is heel gemakkelijk af te sluiten met een schroefdekseltje, zodat je geen product kan morsen.


Het product zit samengeperst met een afdekklepje. Ik weet niet goed hoe ik het anders moet beschrijven. Het product is een soort van geperst pigment, dus als je dit klepje er niet zou opdoen en het product zou laten vallen vrees ik dat je met een los pigment zou zitten.De eerste kleur die ik in mijn bezit heb is forever pink. Forever pink is een heel mooie zacht roze kleur. Een kleur met een heel mooie glans erin. Zo'n kleurtje dat perfect is voor all over the lid, een likje mascara en done.Purple obsession is een felpaarse kleur met een mooie sheen. Hiermee bedoel ik dat hij niet glitterig is of een enorme glans heeft, maar een soort van satijnen finish heeft. Deze is heel mooi om als accentkleur te gebruiken.
Bronze goddess is een gouden kleur. Als je hem in het potje ziet zou je denken dat het een bronsgouden kleur is, maar niets is minder waar. Als je hem aanbrengt is het een groengouden kleur. Echt best wel een speciale een mooie kleur. Zoals je ziet is de finish hiervan niet zo smooth en was hij niet zo goed gepresst, waardoor hij aan het klepje vasthangt.Smoky green vond ik een beetje tegenvallen. Bij het swatches heb je eerder een grijze kleur. Deze is wel heel gemakkelijk om te blenden, maar het pigment hiervan is niet wat ik ervan verwacht had.


Hierboven zie je de swatches. Ik ben vooral fan van de roze en de paarse kleur. Ze brengen heel gemakkelijk en zacht aan, en zijn super om te blenden. Om nog een mooier pigment te verkrijgen kan je de oogschaduw vochtig aanbrengen, waardoor de kleur nog intenser is. Jammer dat ze los verpakt zijn en niet in een palette zitten, anders zou ik ze zeker vaker gebruiken, maar tja ik ben een palette girl. Gewoon alle kleurtjes direct binnen handbereik op 1 plaats, that's me. 

Ik kan deze oogschaduws zeker aanraden. Zelfs als je niet voor losse oogschaduws bent zouden deze je zeker kunnen bekoren. Ze zijn wel redelijk prijzig voor een oogschaduw, €12,50. Hiervoor heb je bijna een MAC oogschaduw. 

2 opmerkingen:

  1. Ze zijn wel duur zeg! Maar ook heel mooi :) Ik hou toch ook meer van palettes..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de foto's zo overbelicht zijn, dat maakt 't moeilijk om de kleuren goed te zien. Maar ik heb hier al veel goeds over gehoord en ze lijken me erg mooi. Maar inderdaad, ik vind palettes ook wel handiger.

    BeantwoordenVerwijderen