vrijdag 25 maart 2011

MAC paint pot painterly


Sinds enkele weken heb ik een paint pot van MAC in mijn bezit; painterly. Deze heb ik nu uitgebreid kunnen testen, dus vandaag geef ik jullie er graag mijn mening over.


Paint pots kan je gebruiken als crème oogschaduw of als een basis onder je oogschaduw. Ik kocht painterly; een van de bekendste paint pot kleurtjes. Hier kan je alle kanten mee uit. Het is een huidkleurtje, dus heel gemakkelijk om te gebruiken.

De paint pot komt, zoals de naam wel al doet vermoeden in een mooi glazen potje met een zwart dekseltje erop. Heel chic en classy. Er zit 5 gram in, wat niet echt veel lijkt, maar daar doe je echt eeuwen mee!


Deze paint pot is perfect voor mij omdat ik van mijzelf redelijk rode oogleden heb. Doordat hij huidkleurig is maakt hij mijn oogleden mooit effen zonder dat ze nog rood zijn. Je kan deze paint pot ook gebruiken om je oogschaduw die je erboven doet beter te laten uitkomen. Je kan perfect deze paint pot gebruiken zonder oogschaduw, zo zien je ogen er ook perfect verzogd uit!


Het enige minpuntje vind ik dat de verpakking niet echt hygiënisch is. Doordat het een potje is moet je er telkens met je vinger in om product te nemen. Zo heb je natuurlijk wel de kans dat je product sneller kapot gaat, maar als je er altijd met propere handen ingaat zou dat geen probleem mogen zijn.

Ook heb ik vaak gehoord dat de paint pots snel uitdrogen, dus een tip is om hem ondersteboven te bewaren, dan zouden ze normaal gezien langer goed moeten blijven.

Je kan deze paint pot in de MAC stores kopen voor €18,50. Behoorlijk prijzig, maar ik vind het absoluut waard! Hebben jullie ervaring met paint pots?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten